Eén aanspreekpunt van A tot Z
  • Voor al onze diensten en services heeft u slechts één aanspreekpunt. Uw contactpersoon regelt alles.
  • Door een professionele organisatie, communicatie, inventief zoeken naar oplossingen en hard werken, willen wij u zo goed mogelijk ondersteunen en helpen bij het uitvoeren van allerhande opdrachten.
Duurzaamheid & circulaire economie

Ecologisch engagement

Afvalbeleid

De afvalstromen worden permanent gemonitord en, in de mate van het mogelijke, gescheiden afgevoerd.
  • Papier en karton
  • Schroot, metaal
  • Hout
  • Glas
  • Chemische en gevaarlijke producten
  • Electro

Sortering

De sortering begint bij ons reeds tijdens de ontruiming zelf en wordt op het bedrijf verder gezet. Alle afvalfracties worden reeds grof gesorteerd en in de juiste afvalbak/zak gedeponeerd. Vervolgens wordt alles geladen in onze vrachtwagen. Deze worden meegenomen naar onze loods of, afhankelijk van de afvalfractie, rechtstreeks naar een erkende afvalverwerker gereden.

Scheiding

Een juiste scheiding van afval gebeurt niet zomaar. Er komen extra werkuren aan te pas alsook een grote recyclage- en opslagruimte. Deze aanpak vinden wij de meest duurzame. Omdat we geloven dat de grondstoffen niet oneindig zijn, willen we dan ook sterk inzetten op recyclage en hergebruik. Op deze manier kunnen onze kinderen en kleinkinderen ook genieten van een leefbare planeet.
Op- en ontruiming van inboedel in 3 stappen geregeld

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijk bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

Een magazijn opruimen, is vaak een arbeidsintensieve klus. Wegisweg uit Gent helpt u graag door het magazijn van uw bedrijfspand te komen opruimen. Wij bieden flexibele service aan en kunnen snel schakelen en beginnen om uw magazijn op te ruimen. Wij zijn dé professionele schoonmaakfirma in uw buurt. Bovendien staan wij 24 uur per dag en zeven dagen per week klaar om u verder te helpen. Laat ons zeker weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijke bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

Uw magazijn opruimen en meer

Wij staan klaar om u te helpen bij het opruimen van uw magazijn, ook bijvoorbeeld wanneer een vertrekkende huurder een magazijn niet netjes heeft achtergelaten. Tevens zijn wij de sleutel voor andere zaken, zoals het poetsen van uw magazijn in zijn geheel. Op deze manier maken we uw magazijn weer klaar voor verkoop of verhuur. Hiernaast staan wij ook klaar voor particulieren. Bent u op zoek naar een woningontruimer? Een inboedel opruimen in Oost-Vlaanderen laat u bijvoorbeeld ook met een gerust hart aan ons over.

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u ons inschakelen voor het opruimen van uw magazijn? Of wilt u meer weten over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 9 238 25 80 of stuur een e-mail naar info@wegisweg.be. De specialisten van Wegisweg uit Gent plannen graag een kijkbezoek bij u in, om daarna een vrijblijvende offerte voor u op te stellen.

Weg is weg Offerte aanvragen