Eén aanspreekpunt van A tot Z
  • Voor al onze diensten en services heeft u slechts één aanspreekpunt. Uw contactpersoon regelt alles.
  • Door een professionele organisatie, communicatie, inventief zoeken naar oplossingen en hard werken, willen wij u zo goed mogelijk ondersteunen en helpen bij het uitvoeren van allerhande opdrachten.
Duurzaamheid & circulaire economie

Ecologisch engagement

Afvalbeleid

De afvalstromen worden permanent gemonitord en, in de mate van het mogelijke, gescheiden afgevoerd.
  • Papier en karton
  • Schroot, metaal
  • Hout
  • Glas
  • Chemische en gevaarlijke producten
  • Electro

Sortering

De sortering begint bij ons reeds tijdens de ontruiming zelf en wordt op het bedrijf verder gezet. Alle afvalfracties worden reeds grof gesorteerd en in de juiste afvalbak/zak gedeponeerd. Vervolgens wordt alles geladen in onze vrachtwagen. Deze worden meegenomen naar onze loods of, afhankelijk van de afvalfractie, rechtstreeks naar een erkende afvalverwerker gereden.

Scheiding

Een juiste scheiding van afval gebeurt niet zomaar. Er komen extra werkuren aan te pas alsook een grote recyclage- en opslagruimte. Deze aanpak vinden wij de meest duurzame. Omdat we geloven dat de grondstoffen niet oneindig zijn, willen we dan ook sterk inzetten op recyclage en hergebruik. Op deze manier kunnen onze kinderen en kleinkinderen ook genieten van een leefbare planeet.
Op- en ontruiming van inboedel in 3 stappen geregeld

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijk bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.
Wegisweg uit Gent is dé woningontruimer voor u die zowel in West-Vlaanderen als Oost-Vlaanderen werkt. Van Brugge tot Gent zijn wij dé professionele schoonmaakfirma om te helpen met woningontruiming. Wij staan 24 uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar als woningontruimer in zowel Oost- als West-Vlaanderen. Bij ons profiteert u van flexibele service waarbij wij snel kunnen schakelen en beginnen als u akkoord gaat met de offerte.

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijke bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

Een woningontruimer in West- en Oost-Vlaanderen voor diverse toepassingen

Wij helpen u als woningontruimer uit Gent bij verschillende toepassingen in Oost- en West-Vlaanderen. Zo helpen wij u als woningontruimer wanneer u bijvoorbeeld een vertrekkende huurder heeft in Gent, maar ook na een overlijden van een familielid in Brugge. Wij zorgen ervoor dat de woning weer klaar is voor verkoop of verhuur. Bovendien staan wij met onze diensten klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Zo schakelt u ons onder andere in om een huis leeg te ruimen, maar ook om het magazijn op te ruimen van uw bedrijfspand.

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

Onze werkwijze bij woningontruiming van Brugge tot Gent

Wanneer u ons inschakelt als woningontruimer in West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen, doet u hiervoor een aanvraag door contact met ons op te nemen. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak voor een kijkbezoek. Daarna komen we in de ruime omgeving van Brugge tot Gent bij u langs om te inventariseren wat er moet gebeuren tijdens de woningontruiming. Op basis hiervan maken we een schatting hoeveel tijd en mankracht er nodig is. Wanneer wij dit berekend hebben, ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte. Als de offerte schriftelijk bevestigd is, maken we een afspraak voor de opruiming van de inboedel.

Maak een afspraak voor een woningontruiming

Wat de situatie ook is, woningontruimer Wegisweg uit Gent ontzorgt u in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen graag bij het leeghalen van een woning. Maak een afspraak voor een kijkbezoek en ontvang een vrijblijvende offerte. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op door te bellen naar +32 9 238 25 80 of stuur een e-mail naar info@wegisweg.be. Wenst u meer informatie over wat onze diensten bij woningontruiming in bijvoorbeeld Brugge of Gent voor u kunnen betekenen? Laat het ons weten, wij staan klaar om u verder te helpen.

Weg is weg Offerte aanvragen