Eén aanspreekpunt van A tot Z
 • Voor al onze diensten en services heeft u slechts één aanspreekpunt. Uw contactpersoon regelt alles.
 • Door een professionele organisatie, communicatie, inventief zoeken naar oplossingen en hard werken, willen wij u zo goed mogelijk ondersteunen en helpen bij het uitvoeren van allerhande opdrachten.
Duurzaamheid & circulaire economie

Ecologisch engagement

Afvalbeleid

De afvalstromen worden permanent gemonitord en, in de mate van het mogelijke, gescheiden afgevoerd.
 • Papier en karton
 • Schroot, metaal
 • Hout
 • Glas
 • Chemische en gevaarlijke producten
 • Electro

Sortering

De sortering begint bij ons reeds tijdens de ontruiming zelf en wordt op het bedrijf verder gezet. Alle afvalfracties worden reeds grof gesorteerd en in de juiste afvalbak/zak gedeponeerd. Vervolgens wordt alles geladen in onze vrachtwagen. Deze worden meegenomen naar onze loods of, afhankelijk van de afvalfractie, rechtstreeks naar een erkende afvalverwerker gereden.

Scheiding

Een juiste scheiding van afval gebeurt niet zomaar. Er komen extra werkuren aan te pas alsook een grote recyclage- en opslagruimte. Deze aanpak vinden wij de meest duurzame. Omdat we geloven dat de grondstoffen niet oneindig zijn, willen we dan ook sterk inzetten op recyclage en hergebruik. Op deze manier kunnen onze kinderen en kleinkinderen ook genieten van een leefbare planeet.
Op- en ontruiming van inboedel in 3 stappen geregeld

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijk bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

Overzicht van onze diensten:

 • opruimen en leeghalen van woningen, appartementen, magazijnen, werven, archieven, (evenementen)hallen en festivalweides
 • grondig reinigen van alle woningen, kantoren en industriële gebouwen (fabriekshallen, magazijn, daken, kelders, …)
 • archief en data vernietiging
 • herstellingen en reparaties
 • tuin- en groenonderhoud
 • pest control en ontsmetting

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijke bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

Rommelig magazijn

Op Wegisweg kan een beroep gedaan worden voor het opruimen en leeghalen van woningen, appartementen, magazijnen, werven, archieven, (evenementen)hallen en festivalweides. Bijkomende diensten om het pand schoon te maken of op te waarderen behoren eveneens tot mogelijkheid.

Wegisweg kan instaan voor de professionele vernietiging van vertrouwelijke data. Een discrete en gecertificeerde archiefvernietiging volgens de regels van de kunst. Wij vernietigen op een professionele wijze periodiek of eenmalig uw papier, documenten, harde schijven en andere datadragers.

Onze expert komt ter plaatste kijken naar wat de opdracht juist inhoudt, de bereikbaarheid, doorgangen, enzovoort. Op basis van dit bezoek maken wij een schatting van de kosten en wordt een vrijblijvende offerte gemaakt. Na schriftelijke goedkeuring van de offerte, worden de werken, in onderling overleg, ingepland. Neem contact met ons op door te bellen naar +32 9 238 25 80 of stuur een e-mail naar info@wegisweg.be

Oud archief
Weg is weg Offerte aanvragen