Eén aanspreekpunt van A tot Z
  • Voor al onze diensten en services heeft u slechts één aanspreekpunt. Uw contactpersoon regelt alles.
  • Door een professionele organisatie, communicatie, inventief zoeken naar oplossingen en hard werken, willen wij u zo goed mogelijk ondersteunen en helpen bij het uitvoeren van allerhande opdrachten.
Duurzaamheid & circulaire economie

Ecologisch engagement

Afvalbeleid

De afvalstromen worden permanent gemonitord en, in de mate van het mogelijke, gescheiden afgevoerd.
  • Papier en karton
  • Schroot, metaal
  • Hout
  • Glas
  • Chemische en gevaarlijke producten
  • Electro

Sortering

De sortering begint bij ons reeds tijdens de ontruiming zelf en wordt op het bedrijf verder gezet. Alle afvalfracties worden reeds grof gesorteerd en in de juiste afvalbak/zak gedeponeerd. Vervolgens wordt alles geladen in onze vrachtwagen. Deze worden meegenomen naar onze loods of, afhankelijk van de afvalfractie, rechtstreeks naar een erkende afvalverwerker gereden.

Scheiding

Een juiste scheiding van afval gebeurt niet zomaar. Er komen extra werkuren aan te pas alsook een grote recyclage- en opslagruimte. Deze aanpak vinden wij de meest duurzame. Omdat we geloven dat de grondstoffen niet oneindig zijn, willen we dan ook sterk inzetten op recyclage en hergebruik. Op deze manier kunnen onze kinderen en kleinkinderen ook genieten van een leefbare planeet.
Op- en ontruiming van inboedel in 3 stappen geregeld

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijk bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

Wilt u uw woning laten leegmaken? Schakel dan dé specialisten van Wegisweg in. Wij zijn dé schoonmaakfirma bij u in de buurt voor het leeghalen en opruimen van woningen. Onze flexibele diensten zijn zowel voor particulieren als voor bedrijven en organisaties. Of u nu een vertrekkende huurder heeft die niet heeft opgeruimd of een zolder, kelder, garage moet opruimen; wij ontzorgen u volledig met onze service. Wij staan 24/7 voor u klaar. Bovendien kunnen we na u akkoord snel schakelen en beginnen wanneer u dat wenst.

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijke bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

Inboedel van u of van een ander opruimen in Oost-Vlaanderen

Wij staan voor u klaar om uw eigen inboedel in Gent te komen opruimen, maar ook voor de inboedel van een vriend of familielid in Oost-Vlaanderen helpen we u graag verder. Onze diensten voor de ontruiming en opruiming van inboedel zijn dan ook voor verschillende toepassingen beschikbaar. Zo kan het zijn dat er iemand is overleden en dat het leeghalen van de inboedel in Oost-Vlaanderen te zwaar valt voor u. Hierbij ontzorgen wij u graag door de inboedel van de woning in Gent, of elders in Oost-Vlaanderen, te komen opruimen.

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

Ontruiming en opruiming van inboedel voor bedrijven

Ook voor bedrijven staan wij klaar om inboedel op te ruimen in Oost-Vlaanderen, bijvoorbeeld in uw pand in Gent. Zo schakelt u onze diensten in bij ontruiming en opruiming van inboedel van een magazijn, maar ook real estate beheerders, organisatoren van evenementen of notarissen staan wij te dienst. Heeft u bijvoorbeeld een vertrekkende huurder die een rommel heeft achtergelaten? Of is er een festival ten einde gekomen? Met de hulp van een expert is uw terrein binnen de kortste keren weer opgeruimd. Nadat u akkoord bent met onze diensten, kunnen wij snel schakelen en beginnen.

Informeer naar onze uitgebreide service voor ontruiming en opruiming van inboedel

Voor meer informatie over onze diensten neemt u contact met ons op. Zo helpen wij u niet alleen inboedel opruimen in bijvoorbeeld Gent, Oost-Vlaanderen, maar ook in West-Vlaanderen kunt u op onze service rekenen. Ook helpen we u, naast ontruiming en opruiming van een inboedel, bij andere zaken. Moet er bijvoorbeeld in uw pand gepoetst worden of moet er asbest verwijderd worden? Ook dit is geen probleem bij Wegisweg. Bel naar +32 9 238 25 80 of stuur een e-mail naar info@wegisweg.be en vraag uw op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen