Eén aanspreekpunt van A tot Z
  • Voor al onze diensten en services heeft u slechts één aanspreekpunt. Uw contactpersoon regelt alles.
  • Door een professionele organisatie, communicatie, inventief zoeken naar oplossingen en hard werken, willen wij u zo goed mogelijk ondersteunen en helpen bij het uitvoeren van allerhande opdrachten.
Duurzaamheid & circulaire economie

Ecologisch engagement

Afvalbeleid

De afvalstromen worden permanent gemonitord en, in de mate van het mogelijke, gescheiden afgevoerd.
  • Papier en karton
  • Schroot, metaal
  • Hout
  • Glas
  • Chemische en gevaarlijke producten
  • Electro

Sortering

De sortering begint bij ons reeds tijdens de ontruiming zelf en wordt op het bedrijf verder gezet. Alle afvalfracties worden reeds grof gesorteerd en in de juiste afvalbak/zak gedeponeerd. Vervolgens wordt alles geladen in onze vrachtwagen. Deze worden meegenomen naar onze loods of, afhankelijk van de afvalfractie, rechtstreeks naar een erkende afvalverwerker gereden.

Scheiding

Een juiste scheiding van afval gebeurt niet zomaar. Er komen extra werkuren aan te pas alsook een grote recyclage- en opslagruimte. Deze aanpak vinden wij de meest duurzame. Omdat we geloven dat de grondstoffen niet oneindig zijn, willen we dan ook sterk inzetten op recyclage en hergebruik. Op deze manier kunnen onze kinderen en kleinkinderen ook genieten van een leefbare planeet.
Op- en ontruiming van inboedel in 3 stappen geregeld

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijk bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.
Wanneer u de inboedel van een woning wilt laten opruimen in Oost-Vlaanderen, dan schakelt u het best Wegisweg uit Gent in. Wij bieden 24 uur per dag en zeven dagen per week flexibele service aan voor de ontruiming en opruiming van uw inboedel. Als u ons bedrijf inschakelt, zorgen wij ervoor dat uw woning weer klaar is om terug de verkoop- of verhuurmarkt op te gaan. Wilt u na een overlijden een inboedel laten opruimen in Gent? Dan staan we voor u klaar. Of het nu gaat om een huis, appartement of bedrijfspand, wij komen uw inboedel in onder andere Gent, in Oost-Vlaanderen, opruimen.

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijke bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

Wij komen een inboedel opruimen na een overlijden in bijvoorbeeld Gent, provincie Oost-Vlaanderen

Wij staan voor u klaar om uw eigen inboedel in Gent te komen opruimen, maar ook voor de inboedel van een vriend of familielid in Oost-Vlaanderen helpen we u graag verder. Onze diensten voor de ontruiming en opruiming van inboedel zijn dan ook voor verschillende toepassingen beschikbaar. Ons bedrijf uit Gent, in de provincie Oost-Vlaanderen, komt bijvoorbeeld graag een inboedel opruimen na een overlijden. Wij ontzorgen u door de inboedel van de woning in Gent, of elders in Oost-Vlaanderen, te komen opruimen als dit u te zwaar valt.

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

Wij verzorgen ook de ontruiming en opruiming van inboedel voor bedrijven

Echter doet ons bedrijf uit Gent meer dan alleen inboedel opruimen na een overlijden. Ook bij bedrijven in Oost-Vlaanderen komen wij graag inboedel opruimen, bijvoorbeeld in uw pand in Gent. Zo schakelt u onze diensten in voor de ontruiming en opruiming van inboedel van een magazijn, maar ook vastgoedkantoren, organisatoren van evenementen of notarissen staan wij te dienst. Heeft een vertrekkende huurder een rommel achtergelaten? Of is er een festival ten einde gekomen? Met de hulp van onze experts is uw terrein binnen de kortste keren weer opgeruimd.

Informeer naar wat de ontruiming en opruiming van inboedel inhoudt

Wilt u na een overlijden in Gent of elders in Oost-Vlaanderen een inboedel laten opruimen? Of wilt u weten wat de ontruiming en opruiming van een inboedel inhoudt? Voor meer informatie over onze diensten neemt u contact met ons op. Zo helpen wij u niet alleen met het opruimen van een inboedel in bijvoorbeeld Gent of elders in Oost-Vlaanderen, maar ook in West-Vlaanderen kunt u op onze service rekenen. Ook helpen we u, naast de ontruiming en opruiming van een inboedel, bij andere zaken. Moet er bijvoorbeeld in uw pand gepoetst of asbest verwijderd worden? Dit is geen probleem voor Wegisweg uit Gent. Bel naar +32 9 238 25 80 of stuur een e-mail naar info@wegisweg.be en vraag een offerte op maat aan.

Weg is weg Offerte aanvragen