Eén aanspreekpunt van A tot Z
  • Voor al onze diensten en services heeft u slechts één aanspreekpunt. Uw contactpersoon regelt alles.
  • Door een professionele organisatie, communicatie, inventief zoeken naar oplossingen en hard werken, willen wij u zo goed mogelijk ondersteunen en helpen bij het uitvoeren van allerhande opdrachten.
Duurzaamheid & circulaire economie

Ecologisch engagement

Afvalbeleid

De afvalstromen worden permanent gemonitord en, in de mate van het mogelijke, gescheiden afgevoerd.
  • Papier en karton
  • Schroot, metaal
  • Hout
  • Glas
  • Chemische en gevaarlijke producten
  • Electro

Sortering

De sortering begint bij ons reeds tijdens de ontruiming zelf en wordt op het bedrijf verder gezet. Alle afvalfracties worden reeds grof gesorteerd en in de juiste afvalbak/zak gedeponeerd. Vervolgens wordt alles geladen in onze vrachtwagen. Deze worden meegenomen naar onze loods of, afhankelijk van de afvalfractie, rechtstreeks naar een erkende afvalverwerker gereden.

Scheiding

Een juiste scheiding van afval gebeurt niet zomaar. Er komen extra werkuren aan te pas alsook een grote recyclage- en opslagruimte. Deze aanpak vinden wij de meest duurzame. Omdat we geloven dat de grondstoffen niet oneindig zijn, willen we dan ook sterk inzetten op recyclage en hergebruik. Op deze manier kunnen onze kinderen en kleinkinderen ook genieten van een leefbare planeet.
Op- en ontruiming van inboedel in 3 stappen geregeld

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijk bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

Wanneer er een situatie is ontstaan waarbij u een inboedel wilt laten opruimen in West-Vlaanderen, zoals bijvoorbeeld in Brugge, dan schakelt u het best de specialisten van Wegisweg in. Wij zijn dé professionele schoonmaakfirma uit Gent voor iedereen die definitief van spullen af wilt. Wij staan 24 uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar om u volledig te ontzorgen. U schakelt ons dus met een gerust hart in voor het opruimen van uw inboedel in Brugge of elders in West-Vlaanderen.

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijke bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

Inboedel opruimen voor particulieren en bedrijven in West-Vlaanderen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep op ons doen en hun inboedel laten opruimen in bijvoorbeeld Brugge of elders in West-Vlaanderen. Heeft u hulp nodig bij het leegruimen van een huis na een overlijden? Op onze service kunt u rekenen. Wilt u bijvoorbeeld als bedrijf zijnde een magazijn leeg laten halen? Ook dan helpen we u graag verder. Wij kunnen snel schakelen en daardoor ook vlot bij u beginnen met het opruimen van uw inboedel in Brugge of elders in West-Vlaanderen

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

Plan zo snel mogelijk een afspraak in

Woont u in Brugge of elders in West-Vlaanderen en wilt u graag uw inboedel laten opruimen door een specialist? Of wilt u een inboedel laten opruimen in Oost-Vlaanderen? Neem dan contact op met ons bedrijf uit Gent en plan een afspraak in. Tijdens deze afspraak kijken we wat er moet gebeuren en op basis hiervan maken wij een vrijblijvende offerte voor u op. Bel naar +32 9 238 25 80 of stuur een e-mail naar info@wegisweg.be. Wij helpen u graag verder!

Weg is weg Offerte aanvragen