Eén aanspreekpunt van A tot Z
  • Voor al onze diensten en services heeft u slechts één aanspreekpunt. Uw contactpersoon regelt alles.
  • Door een professionele organisatie, communicatie, inventief zoeken naar oplossingen en hard werken, willen wij u zo goed mogelijk ondersteunen en helpen bij het uitvoeren van allerhande opdrachten.
Duurzaamheid & circulaire economie

Ecologisch engagement

Afvalbeleid

De afvalstromen worden permanent gemonitord en, in de mate van het mogelijke, gescheiden afgevoerd.
  • Papier en karton
  • Schroot, metaal
  • Hout
  • Glas
  • Chemische en gevaarlijke producten
  • Electro

Sortering

De sortering begint bij ons reeds tijdens de ontruiming zelf en wordt op het bedrijf verder gezet. Alle afvalfracties worden reeds grof gesorteerd en in de juiste afvalbak/zak gedeponeerd. Vervolgens wordt alles geladen in onze vrachtwagen. Deze worden meegenomen naar onze loods of, afhankelijk van de afvalfractie, rechtstreeks naar een erkende afvalverwerker gereden.

Scheiding

Een juiste scheiding van afval gebeurt niet zomaar. Er komen extra werkuren aan te pas alsook een grote recyclage- en opslagruimte. Deze aanpak vinden wij de meest duurzame. Omdat we geloven dat de grondstoffen niet oneindig zijn, willen we dan ook sterk inzetten op recyclage en hergebruik. Op deze manier kunnen onze kinderen en kleinkinderen ook genieten van een leefbare planeet.
Op- en ontruiming van inboedel in 3 stappen geregeld

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijk bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

Wilt u uw woning laten leegmaken? Schakel dan dé specialisten van Wegisweg in. Wij zijn dé schoonmaakfirma bij u in de buurt voor het leeghalen en opruimen van woningen. Onze flexibele diensten zijn zowel voor particulieren als voor bedrijven en organisaties. Of u nu een vertrekkende huurder heeft die niet heeft opgeruimd of een zolder, kelder, garage moet opruimen; wij ontzorgen u volledig met onze service. Wij staan 24/7 voor u klaar. Bovendien kunnen we na u akkoord snel schakelen en beginnen wanneer u dat wenst.

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijke bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

Inboedel opruimen voor particulieren en bedrijven in West-Vlaanderen

Zowel particulieren als bedrijven of organisaties kunnen onze diensten inschakelen om hun inboedel te laten opruimen in bijvoorbeeld Brugge. Of het nu gaat over het leegruimen van een huis wanneer senioren naar een woonzorgcentrum verhuizen of als er een huurder is vertrokken, op onze service kunt u rekenen. Wilt u als bedrijf zijnde een magazijn leeg laten halen? Ook dan helpen we u graag verder. Wij kunnen snel schakelen en daardoor ook vlot bij u beginnen met het opruimen van uw inboedel in Brugge of elders in West-Vlaanderen.

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

Plan een afspraak in

Woont u in Brugge en wilt u ook graag uw inboedel laten opruimen door een specialist? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in. Tijdens deze afspraak kijken we wat er moet gebeuren en op basis hiervan maken wij een vrijblijvende offerte voor u op. Bel naar +32 9 238 25 80 of stuur een e-mail naar info@wegisweg.be. Bovendien helpen we u niet alleen graag met het opruimen van inboedel in Brugge of elders in West-Vlaanderen, maar ook in Oost-Vlaanderen zijn wij u graag van dienst.

Offerte aanvragen