Eén aanspreekpunt van A tot Z
 • Voor al onze diensten en services heeft u slechts één aanspreekpunt. Uw contactpersoon regelt alles.
 • Door een professionele organisatie, communicatie, inventief zoeken naar oplossingen en hard werken, willen wij u zo goed mogelijk ondersteunen en helpen bij het uitvoeren van allerhande opdrachten.
Duurzaamheid & circulaire economie

Ecologisch engagement

Afvalbeleid

De afvalstromen worden permanent gemonitord en, in de mate van het mogelijke, gescheiden afgevoerd.
 • Papier en karton
 • Schroot, metaal
 • Hout
 • Glas
 • Chemische en gevaarlijke producten
 • Electro

Sortering

De sortering begint bij ons reeds tijdens de ontruiming zelf en wordt op het bedrijf verder gezet. Alle afvalfracties worden reeds grof gesorteerd en in de juiste afvalbak/zak gedeponeerd. Vervolgens wordt alles geladen in onze vrachtwagen. Deze worden meegenomen naar onze loods of, afhankelijk van de afvalfractie, rechtstreeks naar een erkende afvalverwerker gereden.

Scheiding

Een juiste scheiding van afval gebeurt niet zomaar. Er komen extra werkuren aan te pas alsook een grote recyclage- en opslagruimte. Deze aanpak vinden wij de meest duurzame. Omdat we geloven dat de grondstoffen niet oneindig zijn, willen we dan ook sterk inzetten op recyclage en hergebruik. Op deze manier kunnen onze kinderen en kleinkinderen ook genieten van een leefbare planeet.
Op- en ontruiming van inboedel in 3 stappen geregeld

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijk bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

Het verkoopklaar maken van een woning is een belangrijke stap om potentiële kopers aan te trekken en een succesvolle verkoop te bevorderen. Daarom hieronder een stappenplan om u te helpen bij het voorbereiden van uw woning voor verkoop.

Door onderstaande stappen te volgen, kunt u de aantrekkelijkheid van uw woning vergroten en potentiële kopers een positieve indruk geven. Het is altijd verstandig om advies in te winnen bij een ervaren makelaar om u te begeleiden bij het verkoopproces en u te helpen het maximale rendement uit uw woning te halen.

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

 1. Opruimen: Begin met het opruimen van alle rommel en verwijder persoonlijke items. Minimaliseer de hoeveelheid meubels om de ruimtes ruimtelijker te laten lijken. Dit helpt potentiële kopers zich beter voor te stellen hoe ze hun eigen spullen in de ruimte kunnen plaatsen.
 2. Schoonmaken: Zorg ervoor dat de hele woning grondig wordt schoongemaakt, inclusief ramen, vloeren, keukenapparatuur, badkamers en oppervlakken. Een schone en frisse uitstraling geeft een positieve indruk aan potentiële kopers.
 3. Reparaties en onderhoud: Loop door de woning en let op eventuele reparaties die moeten worden uitgevoerd. Denk aan kapotte lampen, lekkende kranen, losse handgrepen of beschadigde muren. Voer deze reparaties uit om de woning in optimale staat te presenteren.
 4. Verbeter de uitstraling: Overweeg kleine verbeteringen die de uitstraling van de woning kunnen verbeteren, zoals een nieuw likje verf op de muren, het bijwerken van verouderde armaturen of het vervangen van versleten vloerbedekking. Deze verbeteringen kunnen een grote impact hebben op de algehele uitstraling van de woning.
 5. De buitenkant aantrekkelijker maken: Besteed aandacht aan de buitenkant van de woning. Zorg voor een opgeruimde voortuin, maai het gras, snoei de struiken en plant bloemen om een uitnodigende sfeer te creëren. Vergeet niet om eventuele reparaties aan de gevel of het dak uit te voeren. Dergelijke ingrepen verhogen de verkoopkans.
 6. Professionele fotografie: Huur een professionele fotograaf in om hoogwaardige foto’s van uw woning te maken. Goede foto’s kunnen potentiële kopers aantrekken en een positieve eerste indruk geven.
 7. Staging: Overweeg om een staging professional in te schakelen om uw woning in te richten met meubels en accessoires die de beste kenmerken van de ruimte benadrukken. Dit kan potentiële kopers helpen zich voor te stellen hoe ze de ruimte kunnen gebruiken en hun eigen persoonlijke touch kunnen toevoegen.
 8. Marketing: Werk samen met een makelaar om uw woning effectief op de markt te brengen. Zorg voor aantrekkelijke en informatieve advertenties, online en offline, om potentiële kopers te bereiken.
 9. Open huizen dagen en bezichtigingen: Plan open huizen dagen en individuele bezichtigingen om geïnteresseerde kopers de mogelijkheid te geven de woning te bekijken. Zorg ervoor dat de woning goed is opgeruimd en schoongemaakt voor elke bezichtiging.
 10. Onderhandeling en afsluiting: Werk samen met uw makelaar om biedingen te ontvangen, onderhandelingen te voeren en de uiteindelijke verkoop af te ronden.
Weg is weg Offerte aanvragen