Eén aanspreekpunt van A tot Z
  • Voor al onze diensten en services heeft u slechts één aanspreekpunt. Uw contactpersoon regelt alles.
  • Door een professionele organisatie, communicatie, inventief zoeken naar oplossingen en hard werken, willen wij u zo goed mogelijk ondersteunen en helpen bij het uitvoeren van allerhande opdrachten.
Duurzaamheid & circulaire economie

Ecologisch engagement

Afvalbeleid

De afvalstromen worden permanent gemonitord en, in de mate van het mogelijke, gescheiden afgevoerd.
  • Papier en karton
  • Schroot, metaal
  • Hout
  • Glas
  • Chemische en gevaarlijke producten
  • Electro

Sortering

De sortering begint bij ons reeds tijdens de ontruiming zelf en wordt op het bedrijf verder gezet. Alle afvalfracties worden reeds grof gesorteerd en in de juiste afvalbak/zak gedeponeerd. Vervolgens wordt alles geladen in onze vrachtwagen. Deze worden meegenomen naar onze loods of, afhankelijk van de afvalfractie, rechtstreeks naar een erkende afvalverwerker gereden.

Scheiding

Een juiste scheiding van afval gebeurt niet zomaar. Er komen extra werkuren aan te pas alsook een grote recyclage- en opslagruimte. Deze aanpak vinden wij de meest duurzame. Omdat we geloven dat de grondstoffen niet oneindig zijn, willen we dan ook sterk inzetten op recyclage en hergebruik. Op deze manier kunnen onze kinderen en kleinkinderen ook genieten van een leefbare planeet.
Op- en ontruiming van inboedel in 3 stappen geregeld

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijk bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.
Wilt u een woning laten leegruimen in West-Vlaanderen? Schakel dan de professionals van Wegisweg in. Wij zijn dé professionele schoonmaakfirma bij u in de buurt. Wij ontzorgen u graag door het leeghalen van uw huis, of een ander type woning, in West-Vlaanderen op ons te nemen. Bij ons profiteert u van flexibele service. Wij staan dan ook 24 uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar. Bovendien kunnen wij, na uw akkoord, snel schakelen en beginnen met de ontruiming of opruiming van de inboedel. Daarbij zijn onze diensten niet alleen voor particulieren beschikbaar, maar ook voor bedrijven en diverse organisaties.

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijke bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

Uw woning leegruimen in West-Vlaanderen bij eender situatie

Wat uw situatie ook is, wij helpen u bij leeghalen van uw woning in West-Vlaanderen; van een klein en knus appartement tot een woning voor uw hele gezin. In elke situatie staan wij voor u klaar. Misschien heeft een vertrekkende huurder rommel achtergelaten of is er iemand overleden? Door onze service in te schakelen kunt u de woning binnenkort weer te koop of te huur zetten. Zitten er een aantal meubelstukken bij die u wenst te behouden? Deze brengen wij, tegen vergoeding, naar de door u aangeduide plaats. Bovendien helpen wij u naast het leegruimen van uw woning in West-Vlaanderen ook graag met onze diensten in Oost-Vlaanderen.

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

Laat ons uw woning in West-Vlaanderen leegruimen

Heeft u een huis of ander type woning in West-Vlaanderen dat u graag door een expert wilt laten leeghalen? Neem dan contact op met ons bedrijf en plan een kijkbezoek in. Tijdens dit bezoek maken wij een schatting van hoeveel tijd en mankracht de planning, het opruimen, het ophalen en netjes achterlaten van het pand zal kosten. Op basis daarvan ontvangt u een vrijblijvende offerte. Bel hiervoor naar +32 9 238 25 80 of stuur een e-mail naar info@wegisweg.be. Bovendien is Wegisweg naast het leeghalen van uw huis in West-Vlaanderen ook inzetbaar voor andere zaken, zoals het poetsen van de woning, het uitvoeren van achterstallig tuinonderhoud of het opruimen van een festivalweide.

Weg is weg Offerte aanvragen