Eén aanspreekpunt van A tot Z
  • Voor al onze diensten en services heeft u slechts één aanspreekpunt. Uw contactpersoon regelt alles.
  • Door een professionele organisatie, communicatie, inventief zoeken naar oplossingen en hard werken, willen wij u zo goed mogelijk ondersteunen en helpen bij het uitvoeren van allerhande opdrachten.
Duurzaamheid & circulaire economie

Ecologisch engagement

Afvalbeleid

De afvalstromen worden permanent gemonitord en, in de mate van het mogelijke, gescheiden afgevoerd.
  • Papier en karton
  • Schroot, metaal
  • Hout
  • Glas
  • Chemische en gevaarlijke producten
  • Electro

Sortering

De sortering begint bij ons reeds tijdens de ontruiming zelf en wordt op het bedrijf verder gezet. Alle afvalfracties worden reeds grof gesorteerd en in de juiste afvalbak/zak gedeponeerd. Vervolgens wordt alles geladen in onze vrachtwagen. Deze worden meegenomen naar onze loods of, afhankelijk van de afvalfractie, rechtstreeks naar een erkende afvalverwerker gereden.

Scheiding

Een juiste scheiding van afval gebeurt niet zomaar. Er komen extra werkuren aan te pas alsook een grote recyclage- en opslagruimte. Deze aanpak vinden wij de meest duurzame. Omdat we geloven dat de grondstoffen niet oneindig zijn, willen we dan ook sterk inzetten op recyclage en hergebruik. Op deze manier kunnen onze kinderen en kleinkinderen ook genieten van een leefbare planeet.
Op- en ontruiming van inboedel in 3 stappen geregeld

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijk bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

Wilt u uw woning laten leegmaken? Schakel dan dé specialisten van Wegisweg in. Wij zijn dé schoonmaakfirma bij u in de buurt voor het leeghalen en opruimen van woningen. Onze flexibele diensten zijn zowel voor particulieren als voor bedrijven en organisaties. Of u nu een vertrekkende huurder heeft die niet heeft opgeruimd of een zolder, kelder, garage moet opruimen; wij ontzorgen u volledig met onze service. Wij staan 24/7 voor u klaar. Bovendien kunnen we na u akkoord snel schakelen en beginnen wanneer u dat wenst.

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijke bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

Een woning laten leegruimen in Oost-Vlaanderen bij diverse omstandigheden

Of het nu gaat om een appartement of een huis, voor het leeghalen van elk type woning in Oost-Vlaanderen schakelt u onze hulp in. Wanneer u toch enkele meubelen wenst te houden, brengen wij deze tegen vergoeding naar de door u aangeduide plaats. Voor zowel het leegruimen van een woning in Oost-Vlaanderen na overlijden als na verkoop of een vertrekkende verhuurder staan wij voor u klaar. Onze diensten zijn dan ook voor particulieren en bedrijven inzetbaar. Bent u op zoek naar een expert die u kan inschakelen in West-Vlaanderen? Ook dan helpen we u graag verder.

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

Schakel ons in om een woning in Oost-Vlaanderen te laten leegruimen

Wilt u ook een woning, of het nu gaat om een huis of appartement, in Oost-Vlaanderen laten leeghalen door een gespecialiseerd bedrijf? Schakel dan de hulp in van Wegisweg. Wij zorgen ervoor dat de woning weer klaar is voor verkoop of verhuur. Zo helpen we u ook graag bij het poetsen van een woning of bij achterstallig tuinonderhoud en zelf bij de opkuis na een event. Neem contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het leeghalen van een woning, zowel een huis als een appartement, in Oost-Vlaanderen of vraag een offerte aan. Bel hiervoor naar +32 9 238 25 80 of stuur een e-mail naar info@wegisweg.be.

Offerte aanvragen