Eén aanspreekpunt van A tot Z
  • Voor al onze diensten en services heeft u slechts één aanspreekpunt. Uw contactpersoon regelt alles.
  • Door een professionele organisatie, communicatie, inventief zoeken naar oplossingen en hard werken, willen wij u zo goed mogelijk ondersteunen en helpen bij het uitvoeren van allerhande opdrachten.
Duurzaamheid & circulaire economie

Ecologisch engagement

Afvalbeleid

De afvalstromen worden permanent gemonitord en, in de mate van het mogelijke, gescheiden afgevoerd.
  • Papier en karton
  • Schroot, metaal
  • Hout
  • Glas
  • Chemische en gevaarlijke producten
  • Electro

Sortering

De sortering begint bij ons reeds tijdens de ontruiming zelf en wordt op het bedrijf verder gezet. Alle afvalfracties worden reeds grof gesorteerd en in de juiste afvalbak/zak gedeponeerd. Vervolgens wordt alles geladen in onze vrachtwagen. Deze worden meegenomen naar onze loods of, afhankelijk van de afvalfractie, rechtstreeks naar een erkende afvalverwerker gereden.

Scheiding

Een juiste scheiding van afval gebeurt niet zomaar. Er komen extra werkuren aan te pas alsook een grote recyclage- en opslagruimte. Deze aanpak vinden wij de meest duurzame. Omdat we geloven dat de grondstoffen niet oneindig zijn, willen we dan ook sterk inzetten op recyclage en hergebruik. Op deze manier kunnen onze kinderen en kleinkinderen ook genieten van een leefbare planeet.
Op- en ontruiming van inboedel in 3 stappen geregeld

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijk bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.
Als u uw woning wilt laten leegruimen in Oost-Vlaanderen, schakelt u hiervoor het best een expert in. Wegisweg uit Gent is dan uw ideale partner voor het leeghalen van woningen. Onze experts staan 24 uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar met flexibele service en competitieve prijzen. U schakelt ons bedrijf uit Gent dus met een gerust hart in wanneer u een woning wilt laten opruimen of leegruimen. Wanneer u akkoord bent met onze offerte, kunnen we snel aan de slag. Wanneer u bij ons in Gent een aanvraag doet om een huis of ander type woning te laten leeghalen, plannen we een bezoek in om het huis in Oost-Vlaanderen te bekijken. Op basis hiervan maken we een op maat gemaakte offerte op, die geheel vrijblijvend is. Laat ons zo snel mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen en maak een afspraak voor het opruimen of leegruimen van een huis of ander type woning in Gent.

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijke bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

Een huis of ander type woning laten leegruimen in Oost-Vlaanderen bij diverse omstandigheden

Onze ervaren medewerkers uit Gent zijn gespecialiseerd in het leeghalen van woningen. Of het nu gaat om een appartement of een huis, voor het leeghalen of opruimen van elk type woning in Gent of elders in Oost-Vlaanderen schakelt u onze hulp in. Wanneer u toch enkele meubelen wenst te houden, brengen wij deze tegen vergoeding naar de door u aangeduide plaats. Voor zowel het leegruimen van een huis of andere woning in bijvoorbeeld Gent of elders in Oost-Vlaanderen na een overlijden, als na verkoop of een vertrekkende verhuurder staan wij voor u klaar. Onze diensten zijn dan ook voor particulieren en bedrijven beschikbaar. Bent u eerder op zoek naar een expert die u kunt inschakelen in West-Vlaanderen? Ook dan zijn onze specialisten u graag van dienst.

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

Schakel ons in om een huis of andere woning in Oost-Vlaanderen te laten leegruimen

Wilt u ook een woning, of het nu gaat om een huis of appartement, in Oost-Vlaanderen laten leeghalen door ons gespecialiseerd bedrijf? Schakel dan vandaag nog de hulp in van Wegisweg uit Gent, dé specialist in het leeghalen van woningen. Wij zorgen ervoor dat de woning snel weer klaar is voor verkoop of verhuur. Zo helpen we u ook graag bij het poetsen van een woning of bij achterstallig tuinonderhoud en zelf bij de opkuis na een event. Neem contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het leeghalen of opruimen van een woning, huis of appartement in Gent of elders in Oost-Vlaanderen of vraag een offerte aan. Bel hiervoor naar +32 9 238 25 80 of stuur een e-mail naar info@wegisweg.be. Als specialist in het leeghalen van woningen in regio Gent helpen u graag verder en ontzorgen u zo snel mogelijk!

Weg is weg Offerte aanvragen