Eén aanspreekpunt van A tot Z
  • Voor al onze diensten en services heeft u slechts één aanspreekpunt. Uw contactpersoon regelt alles.
  • Door een professionele organisatie, communicatie, inventief zoeken naar oplossingen en hard werken, willen wij u zo goed mogelijk ondersteunen en helpen bij het uitvoeren van allerhande opdrachten.
Duurzaamheid & circulaire economie

Ecologisch engagement

Afvalbeleid

De afvalstromen worden permanent gemonitord en, in de mate van het mogelijke, gescheiden afgevoerd.
  • Papier en karton
  • Schroot, metaal
  • Hout
  • Glas
  • Chemische en gevaarlijke producten
  • Electro

Sortering

De sortering begint bij ons reeds tijdens de ontruiming zelf en wordt op het bedrijf verder gezet. Alle afvalfracties worden reeds grof gesorteerd en in de juiste afvalbak/zak gedeponeerd. Vervolgens wordt alles geladen in onze vrachtwagen. Deze worden meegenomen naar onze loods of, afhankelijk van de afvalfractie, rechtstreeks naar een erkende afvalverwerker gereden.

Scheiding

Een juiste scheiding van afval gebeurt niet zomaar. Er komen extra werkuren aan te pas alsook een grote recyclage- en opslagruimte. Deze aanpak vinden wij de meest duurzame. Omdat we geloven dat de grondstoffen niet oneindig zijn, willen we dan ook sterk inzetten op recyclage en hergebruik. Op deze manier kunnen onze kinderen en kleinkinderen ook genieten van een leefbare planeet.
Op- en ontruiming van inboedel in 3 stappen geregeld

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijk bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

De inboedelservice van Wegisweg is voor iedereen die iets definitief wil laten weghalen. Of het nu gaat om het verwijderen van inboedel of het opruimen ervan, wij staan voor u klaar! Op deze manier heeft u één aanspreekpunt voor alles omtrent inboedelservice. Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven. Bent u als real estate beheerder, notaris, curator of organisator van een evenement op zoek naar een professionele schoonmaakfirma bij u in de buurt? Ook dan helpen wij u graag verder.

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijke bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

Inboedelservice op maat

Wat uw situatie ook is, met onze service komen wij u volledig ontzorgen. Misschien valt het leegmaken en opruimen van een woning na overlijden u erg zwaar. Bij Wegisweg nemen wij graag deze last van uw schouders af. Ook wanneer een vertrekkende huurder niet achter zich heeft opgeruimd, komen wij u graag helpen bij het verwijderen van de inboedel. Zitten er bij het weghalen van de inboedel toch een aantal meubelstukken bij die u graag wenst te behouden? Dit is geen probleem bij ons. Wij brengen tegen een kleine meerprijs de meubelen naar de door u aangeduide plaats. Één ding is zeker: met onze inboedelservice is uw woning straks weer klaar voor verkoop of verhuur. Wij draaien namelijk naast het verwijderen van uw inboedel ook onze hand niet om voor de nodige herstellingen en verfraaiingswerkzaamheden.

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

Vraag een offerte aan om uw inboedel te verwijderen

U vraagt zich natuurlijk af wat het kost om uw inboedel te laten weghalen. Dit antwoord is geheel afhankelijk van uw situatie. Wanneer u contact met ons opneemt, plannen wij eerst een kijkbezoek in. Tijdens dit kijkbezoek maken wij een schatting van hoeveel tijd en mankracht het weghalen van uw inboedel nodig heeft. Op basis hiervan ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +32 9 238 25 80 of stuur een e-mail naar info@wegisweg.be.

Offerte aanvragen