Eén aanspreekpunt van A tot Z
  • Voor al onze diensten en services heeft u slechts één aanspreekpunt. Uw contactpersoon regelt alles.
  • Door een professionele organisatie, communicatie, inventief zoeken naar oplossingen en hard werken, willen wij u zo goed mogelijk ondersteunen en helpen bij het uitvoeren van allerhande opdrachten.
Duurzaamheid & circulaire economie

Ecologisch engagement

Afvalbeleid

De afvalstromen worden permanent gemonitord en, in de mate van het mogelijke, gescheiden afgevoerd.
  • Papier en karton
  • Schroot, metaal
  • Hout
  • Glas
  • Chemische en gevaarlijke producten
  • Electro

Sortering

De sortering begint bij ons reeds tijdens de ontruiming zelf en wordt op het bedrijf verder gezet. Alle afvalfracties worden reeds grof gesorteerd en in de juiste afvalbak/zak gedeponeerd. Vervolgens wordt alles geladen in onze vrachtwagen. Deze worden meegenomen naar onze loods of, afhankelijk van de afvalfractie, rechtstreeks naar een erkende afvalverwerker gereden.

Scheiding

Een juiste scheiding van afval gebeurt niet zomaar. Er komen extra werkuren aan te pas alsook een grote recyclage- en opslagruimte. Deze aanpak vinden wij de meest duurzame. Omdat we geloven dat de grondstoffen niet oneindig zijn, willen we dan ook sterk inzetten op recyclage en hergebruik. Op deze manier kunnen onze kinderen en kleinkinderen ook genieten van een leefbare planeet.
Op- en ontruiming van inboedel in 3 stappen geregeld

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijk bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

Bent u op zoek naar een specialist in inboedel opruiming? De inboedelservice van Wegisweg uit Gent is er voor iedereen die definitief een inboedel wilt laten weghalen. Het maakt niet uit of het nu gaat om het verwijderen van inboedel of de opruiming ervan, ons team uit Gent staat voor u klaar! Op deze manier heeft u één aanspreekpunt voor alles omtrent inboedelservice. Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven. Bent u als vastgoedkantoor, notaris, curator of organisator van een evenement op zoek naar een professionele schoonmaakfirma bij u in de buurt? Ook dan helpen wij u graag verder. Lees snel verder en kom te weten wat wij in Gent voor u kunnen betekenen op het vlak van inboedel ontruiming.

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijke bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

U schakelt ons met een gerust hart in voor een inboedel opruiming

Ons bedrijf uit Gent is gespecialiseerd in inboedel ontruiming en opruiming. Wat uw situatie ook is, met onze inboedelservice komen wij u volledig ontzorgen en uw inboedel weghalen, zowel in regio Gent als bijvoorbeeld in West-Vlaanderen. Misschien valt het weghalen van een inboedel na een overlijden u erg zwaar. Wegisweg uit Gent neemt graag deze last van uw schouders af en neemt u de inboedel opruiming en ontruiming uit handen. Ook wanneer een vertrekkende huurder niet achter zich heeft opgeruimd, komen wij u graag helpen bij het verwijderen van de inboedel in regio Gent. Zitten er bij het weghalen van de inboedel in bijvoorbeeld West-Vlaanderen toch een aantal meubelstukken bij die u graag wenst te behouden? Dit is geen probleem bij ons. Wij brengen tegen een kleine meerprijs de meubelen naar de door u aangeduide plaats. Één ding is zeker: met onze inboedelservice uit Gent is na het verwijderen van de inboedel uw woning straks weer klaar voor verkoop of verhuur. Wij draaien namelijk naast het verwijderen van uw inboedel in regio Gent ook onze hand niet om voor de nodige herstellingen en verfraaiingswerkzaamheden. Wilt u graag meer weten wat ons bedrijf uit Gent voor u kan betekenen als het aankomt op inboedel opruiming of ontruiming? Dan vertellen wij u hier graag meer over als u contact met ons opneemt

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

Laat uw inboedel verwijderen in Gent of weghalen uit een huis in West-Vlaanderen

Voor het laten weghalen van uw inboedel in bijvoorbeeld Gent of West-Vlaanderen, schakelt u met een gerust hart ons bedrijf in. U vraagt zich natuurlijk af wat het kost om uw inboedel te laten weghalen. Dit antwoord is geheel afhankelijk van uw situatie. Wanneer u contact met ons opneemt om uw inboedel te verwijderen in bijvoorbeeld Gent, plannen wij eerst een kijkbezoek in. Tijdens dit kijkbezoek maken wij een schatting van hoeveel tijd en mankracht het weghalen van uw inboedel in Gent of zelfs West-Vlaanderen nodig heeft. Op basis hiervan ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte. Wilt u meer weten over de inboedelservice die wij aanbieden? Of heeft u nog specifieke vragen over inboedel opruiming of ontruiming door ons bedrijf uit Gent? Bel dan naar +32 9 238 25 80 of stuur een e-mail naar info@wegisweg.be.

Weg is weg Offerte aanvragen