Eén aanspreekpunt van A tot Z
  • Voor al onze diensten en services heeft u slechts één aanspreekpunt. Uw contactpersoon regelt alles.
  • Door een professionele organisatie, communicatie, inventief zoeken naar oplossingen en hard werken, willen wij u zo goed mogelijk ondersteunen en helpen bij het uitvoeren van allerhande opdrachten.
Duurzaamheid & circulaire economie

Ecologisch engagement

Afvalbeleid

De afvalstromen worden permanent gemonitord en, in de mate van het mogelijke, gescheiden afgevoerd.
  • Papier en karton
  • Schroot, metaal
  • Hout
  • Glas
  • Chemische en gevaarlijke producten
  • Electro

Sortering

De sortering begint bij ons reeds tijdens de ontruiming zelf en wordt op het bedrijf verder gezet. Alle afvalfracties worden reeds grof gesorteerd en in de juiste afvalbak/zak gedeponeerd. Vervolgens wordt alles geladen in onze vrachtwagen. Deze worden meegenomen naar onze loods of, afhankelijk van de afvalfractie, rechtstreeks naar een erkende afvalverwerker gereden.

Scheiding

Een juiste scheiding van afval gebeurt niet zomaar. Er komen extra werkuren aan te pas alsook een grote recyclage- en opslagruimte. Deze aanpak vinden wij de meest duurzame. Omdat we geloven dat de grondstoffen niet oneindig zijn, willen we dan ook sterk inzetten op recyclage en hergebruik. Op deze manier kunnen onze kinderen en kleinkinderen ook genieten van een leefbare planeet.
Op- en ontruiming van inboedel in 3 stappen geregeld

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijk bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

Wanneer u de inboedel van iemand moet opruimen na een overlijden, kan dit een zware taak zijn. Door het opruimen en leeghalen van een huis na een overlijden in bijvoorbeeld Gent, elders in Oost-Vlaanderen of zelfs West-Vlaanderen, kunnen er veel onverwerkte emoties naar boven komen. Daarom is het aangeraden om deze taak uit handen te geven aan een specialist. Wegisweg uit Gent ontzorgt u volledig en haalt zo een zware last van uw schouders. Met onze flexibele service staan wij 24 uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar. Daarbij is het, als u akkoord gaat met de offerte, mogelijk om snel van start te gaan. Naast een huis leeghalen en opruimen na een overlijden, kunt u ons ook inschakelen voor de nodige herstellingen en verfraaiingswerken, zowel in bijvoorbeeld Gent in Oost-Vlaanderen als in West-Vlaanderen. Dankzij onze service kan de woning snel weer de verkoop- of verhuurmarkt op.

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijke bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

Inboedel opruimen na overlijden met de hulp van een expert

Wegisweg uit Gent is dé professionele schoonmaakfirma in uw buurt voor het leeghalen of opruimen van een huis na een overlijden, en dit zowel in Oost-Vlaanderen als in West-Vlaanderen. Wij nemen al uw zorgen op ons en nemen u deze vaak moeilijke taak uit handen. Wenst u toch enkele meubelen bij te houden? Dan brengen wij deze voor u, tegen vergoeding, naar de door u aangeduide plaats. Tevens zijn wij ook uw sleutel voor andere zaken. Moet de woning nog gepoetst worden of is er achterstallig tuinonderhoud? Ook dan staan onze experts voor u klaar. Wanneer u bij ons bedrijf uit Gent een aanvraag heeft gedaan voor het leeghalen van een huis na een overlijden, dan plannen we een afspraak in om de woning in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen te bekijken. Tijdens dit bezoek komt een medewerker van ons een inventaris maken van de inboedel die u wilt laten opruimen na een overlijden.

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

Maak bij ons in Gent een afspraak voor het leeghalen van een huis na overlijden

Valt het opruimen en leeghalen van een huis na een overlijden in West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen u te zwaar? Schakel dan onze inboedelservice in. Tijdens een bezoek maken we een schatting van hoeveel het leeghalen en opruimen van het huis na een overlijden zal kosten. Op basis daarvan wordt een offerte gemaakt die u wel of niet kunt goedkeuren. Na schriftelijke confirmatie van de offerte, maken we een afspraak om de inboedel op te ruimen. Neem dus gerust contact met ons op door te bellen naar +32 9 238 25 80 of stuur een e-mail naar info@wegisweg.be. Wij zijn u graag van dienst voor het opruimen en leeghalen van een huis na een overlijden in bijvoorbeeld Gent, elders in Oost-Vlaanderen of zelfs West-Vlaanderen.

Weg is weg Offerte aanvragen