Eén aanspreekpunt van A tot Z
  • Voor al onze diensten en services heeft u slechts één aanspreekpunt. Uw contactpersoon regelt alles.
  • Door een professionele organisatie, communicatie, inventief zoeken naar oplossingen en hard werken, willen wij u zo goed mogelijk ondersteunen en helpen bij het uitvoeren van allerhande opdrachten.
Duurzaamheid & circulaire economie

Ecologisch engagement

Afvalbeleid

De afvalstromen worden permanent gemonitord en, in de mate van het mogelijke, gescheiden afgevoerd.
  • Papier en karton
  • Schroot, metaal
  • Hout
  • Glas
  • Chemische en gevaarlijke producten
  • Electro

Sortering

De sortering begint bij ons reeds tijdens de ontruiming zelf en wordt op het bedrijf verder gezet. Alle afvalfracties worden reeds grof gesorteerd en in de juiste afvalbak/zak gedeponeerd. Vervolgens wordt alles geladen in onze vrachtwagen. Deze worden meegenomen naar onze loods of, afhankelijk van de afvalfractie, rechtstreeks naar een erkende afvalverwerker gereden.

Scheiding

Een juiste scheiding van afval gebeurt niet zomaar. Er komen extra werkuren aan te pas alsook een grote recyclage- en opslagruimte. Deze aanpak vinden wij de meest duurzame. Omdat we geloven dat de grondstoffen niet oneindig zijn, willen we dan ook sterk inzetten op recyclage en hergebruik. Op deze manier kunnen onze kinderen en kleinkinderen ook genieten van een leefbare planeet.
Op- en ontruiming van inboedel in 3 stappen geregeld

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijk bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

Het leven is niet oneindig. Wanneer een dierbare u heeft verlaten, dan kan het opruimen na een overlijden een emotioneel zware taak zijn. Tijdens het opruimen en leegmaken kunnen veel emoties naar boven komen. Bij Wegisweg ontzorgen wij u door deze last van u schouders te halen. Naast het leegmaken van de woning of (service)flat, kan u ons ook inschakelen voor de nodige herstellingen en verfraaiingswerken.

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijke bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

Ontzorgen na overlijden

Wegisweg is dé professionele schoonmaakfirma in u buurt voor het leegmaken of opruimen van een woning of flat na een overlijden. Wij nemen u praktische zorgen op ons. Zijn er bepaalde stukken die u toch wenst te bewaren, dan brengen wij deze tegen vergoeding naar de door u aangeduide plaats. Tevens kunnen wij u ook ontlasten van bv. poetsen en tuinonderhoud. Indien gewenst kunnen wij eveneens instaan voor een aantal verfraaiingswerken zodat de woning snel de verkoop of verhuurmarkt op kan.

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

Maak een afspraak

Valt het leegmaken en opruimen van een woning na een overlijden u zwaar. Schakel dan onze diensten in. Tijdens een bezoek maken wij een schatting van de kosten. Op basis daarvan wordt een vrijblijvende offerte gemaakt. Na schriftelijke goedkeuring van de offerte, worden de werken dan, in onderling overleg, ingepland. Neem contact met ons op door te bellen naar +32 9 238 25 80 of stuur een e-mail naar info@wegisweg.be

Offerte aanvragen