Eén aanspreekpunt van A tot Z
  • Voor al onze diensten en services heeft u slechts één aanspreekpunt. Uw contactpersoon regelt alles.
  • Door een professionele organisatie, communicatie, inventief zoeken naar oplossingen en hard werken, willen wij u zo goed mogelijk ondersteunen en helpen bij het uitvoeren van allerhande opdrachten.
Duurzaamheid & circulaire economie

Ecologisch engagement

Afvalbeleid

De afvalstromen worden permanent gemonitord en, in de mate van het mogelijke, gescheiden afgevoerd.
  • Papier en karton
  • Schroot, metaal
  • Hout
  • Glas
  • Chemische en gevaarlijke producten
  • Electro

Sortering

De sortering begint bij ons reeds tijdens de ontruiming zelf en wordt op het bedrijf verder gezet. Alle afvalfracties worden reeds grof gesorteerd en in de juiste afvalbak/zak gedeponeerd. Vervolgens wordt alles geladen in onze vrachtwagen. Deze worden meegenomen naar onze loods of, afhankelijk van de afvalfractie, rechtstreeks naar een erkende afvalverwerker gereden.

Scheiding

Een juiste scheiding van afval gebeurt niet zomaar. Er komen extra werkuren aan te pas alsook een grote recyclage- en opslagruimte. Deze aanpak vinden wij de meest duurzame. Omdat we geloven dat de grondstoffen niet oneindig zijn, willen we dan ook sterk inzetten op recyclage en hergebruik. Op deze manier kunnen onze kinderen en kleinkinderen ook genieten van een leefbare planeet.
Op- en ontruiming van inboedel in 3 stappen geregeld

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijk bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.
Wegisweg uit Gent is uw ideale partner als u een huis wilt laten opruimen na een overlijden van een dierbare in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen. Wij staan 24/7 voor u klaar met snelle en flexibele service en nemen u deze moeilijke taak graag uit handen. Valt het opruimen van het huis van uw dierbare in Oost- of West-Vlaanderen u te zwaar? Dan staan wij voor u klaar! Laat ons dus zeker weten wat wij voor u kunnen betekenen en vraag een offerte op maat aan.

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijke bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

Wij komen uw huis opruimen na een overlijden in bijvoorbeeld West- of Oost-Vlaanderen

Een overlijden is nooit leuk en brengt heel wat verdriet teweeg bij de nabestaanden. Echter moeten er wel heel wat praktische zaken geregeld worden, zoals het opruimen van het huis in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen na een overlijden. Als u zelf niet in staat bent om deze taak uit te voeren, dan nemen onze specialisten u dit graag uit handen. Zijn er bepaalde meubels die u graag bijhoudt? Dan brengen wij deze tegen vergoeding naar de door u gewenste locatie. U laat het opruimen van een huis na een overlijden met een gerust hart over aan ons bedrijf uit Gent. Als woningontruimer weten wij hoe we snel en efficiënt te werk moeten gaan en bieden wij uitstekende service aan. Onze dienstverlening is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven en u kunt ons bovendien ook inschakelen voor de opkuis van een event.

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

Schakel ons team uit Gent in voor het opruimen van een huis na overlijden

Wilt u na een overlijden ons bedrijf uit Gent inschakelen voor het opruimen van een huis in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons door te bellen naar +32 9 238 25 80 of door een e-mail te sturen naar info@wegisweg.be. Wij zijn u graag van dienst en stellen een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

Weg is weg Offerte aanvragen