Eén aanspreekpunt van A tot Z
  • Voor al onze diensten en services heeft u slechts één aanspreekpunt. Uw contactpersoon regelt alles.
  • Door een professionele organisatie, communicatie, inventief zoeken naar oplossingen en hard werken, willen wij u zo goed mogelijk ondersteunen en helpen bij het uitvoeren van allerhande opdrachten.
Duurzaamheid & circulaire economie

Ecologisch engagement

Afvalbeleid

De afvalstromen worden permanent gemonitord en, in de mate van het mogelijke, gescheiden afgevoerd.
  • Papier en karton
  • Schroot, metaal
  • Hout
  • Glas
  • Chemische en gevaarlijke producten
  • Electro

Sortering

De sortering begint bij ons reeds tijdens de ontruiming zelf en wordt op het bedrijf verder gezet. Alle afvalfracties worden reeds grof gesorteerd en in de juiste afvalbak/zak gedeponeerd. Vervolgens wordt alles geladen in onze vrachtwagen. Deze worden meegenomen naar onze loods of, afhankelijk van de afvalfractie, rechtstreeks naar een erkende afvalverwerker gereden.

Scheiding

Een juiste scheiding van afval gebeurt niet zomaar. Er komen extra werkuren aan te pas alsook een grote recyclage- en opslagruimte. Deze aanpak vinden wij de meest duurzame. Omdat we geloven dat de grondstoffen niet oneindig zijn, willen we dan ook sterk inzetten op recyclage en hergebruik. Op deze manier kunnen onze kinderen en kleinkinderen ook genieten van een leefbare planeet.
Op- en ontruiming van inboedel in 3 stappen geregeld

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijk bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

Wilt u uw woning laten leegmaken? Schakel dan dé specialisten van Wegisweg in. Wij zijn dé schoonmaakfirma bij u in de buurt voor het leeghalen en opruimen van woningen. Onze flexibele diensten zijn zowel voor particulieren als voor bedrijven en organisaties. Of u nu een vertrekkende huurder heeft die niet heeft opgeruimd of een zolder, kelder, garage moet opruimen; wij ontzorgen u volledig met onze service. Wij staan 24/7 voor u klaar. Bovendien kunnen we na u akkoord snel schakelen en beginnen wanneer u dat wenst.

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijke bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

Uw woning leegruimen met extra diensten

Als ontruimer worden we vooral ingeschakeld voor het leeghalen van woningen en panden. Ook voor het opruimen van een woning bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u dat uw woning na het leegmaken grondig gepoetst en ontsmet wordt? Of dat de tuin een onderhoudsbeurt krijgt? Ook dan staan wij voor u klaar. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw woning snel terug de verkoop- of verhuurmarkt op kan. Zijn er bepaalde stukken die u toch wenst te bewaren, dan brengen wij deze tegen vergoeding naar de door u aangeduide plaats.

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

Schakel ons in voor het leeghalen van uw woning

Heeft u hulp nodig bij het leegruimen of opruimen van uw huis, ander type woning of het opruimen na een event? Neem dan contact met ons op voor een kijkbezoek. Tijdens dit bezoek kijken we wat er allemaal moet gebeuren. Op basis hiervan maken we een geheel vrijblijvende offerte op maat voor u. Van een appartement voor u alleen tot een groot huis voor uw hele gezin; wij helpen u bij het leeghalen van alle type woningen. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +32 9 238 25 80 of stuur een e-mail naar info@wegisweg.be.

Weg is weg Offerte aanvragen