Eén aanspreekpunt van A tot Z
 • Voor al onze diensten en services heeft u slechts één aanspreekpunt. Uw contactpersoon regelt alles.
 • Door een professionele organisatie, communicatie, inventief zoeken naar oplossingen en hard werken, willen wij u zo goed mogelijk ondersteunen en helpen bij het uitvoeren van allerhande opdrachten.
Duurzaamheid & circulaire economie

Ecologisch engagement

Afvalbeleid

De afvalstromen worden permanent gemonitord en, in de mate van het mogelijke, gescheiden afgevoerd.
 • Papier en karton
 • Schroot, metaal
 • Hout
 • Glas
 • Chemische en gevaarlijke producten
 • Electro

Sortering

De sortering begint bij ons reeds tijdens de ontruiming zelf en wordt op het bedrijf verder gezet. Alle afvalfracties worden reeds grof gesorteerd en in de juiste afvalbak/zak gedeponeerd. Vervolgens wordt alles geladen in onze vrachtwagen. Deze worden meegenomen naar onze loods of, afhankelijk van de afvalfractie, rechtstreeks naar een erkende afvalverwerker gereden.

Scheiding

Een juiste scheiding van afval gebeurt niet zomaar. Er komen extra werkuren aan te pas alsook een grote recyclage- en opslagruimte. Deze aanpak vinden wij de meest duurzame. Omdat we geloven dat de grondstoffen niet oneindig zijn, willen we dan ook sterk inzetten op recyclage en hergebruik. Op deze manier kunnen onze kinderen en kleinkinderen ook genieten van een leefbare planeet.
Op- en ontruiming van inboedel in 3 stappen geregeld

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijk bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

Betrouwbare ontruiming van commercieel vastgoed

Wegisweg heeft uitgebreide ervaring met het opruimen van een grote verscheidenheid aan commerciële eigendommen. Dit voor groothandel, immobiliënkantoor, notarissen, curatoren en gerechtsdeurwaarders, huisvestingsmaatschappijen, beheerders van vastgoed, detailhandel, … . We kunnen leegstaande of bezette commerciële panden ontruimen. Als je pand of bedrijfspand nog dagelijks in gebruik is terwijl je items wilt laten opruimen, kunnen we op een efficiënte en discrete manier om je personeel heen werken, of onze diensten regelen voor een tijdstip dat jou en je bedrijf past.

Is het nu een winkelruimte of hotel. Wegisweg is de geschikte partner voor de ontruiming van uw commercieel vastgoed. Onze ontruimingsexperts ontzorgen je van A tot Z.

Of het nu gaat om een bedrijfsverhuizing, stopzetting van het huurcontract, een faillissement, overname, fusie, inbeslagname, herorganisatie, een commerciële opruiming ter voorbereiding van een verbouwing. Bij ons ben je in goede handen. We bieden een service op maat, opgestemd op jouw wensen.

Winkelpanden

Ben je van plan je winkel te verhuizen naar een mooiere, grotere plek en wil je dat de oude wordt opgeruimd? Moeten er planken, etalagedecoraties en etalagepoppen uit het pand worden verwijderd? Wegisweg begrijpt dat het sluiten, herinrichten of verhuizen van een winkel een complex proces is dat veel tijd en inspanning vereist. Daarom bieden wij onze uitgebreide diensten voor het leeghalen van winkelpanden aan, zodat u zich kunt concentreren op uw volgende stap, terwijl wij het zware werk voor u uit handen nemen.

Ons team van ervaren professionals staat klaar om uw winkelpand op een efficiënte wijze te ontruimen. Of het nu gaat om een boetiek, supermarkt, warenhuis of elk ander type winkel, wij beschikken over de nodige expertise en middelen om de klus snel en grondig te klaren. Wij zorgen ervoor dat alle inventaris, schappen, meubels en andere items op de juiste manier worden verwijderd en verwerkt, zodat u een leeg en schoon winkelpand kunt opleveren.

Bij Wegisweg begrijpen we dat elk winkelpand uniek is, daarom werken we nauw met u samen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze diensten omvatten het demonteren en verwijderen van winkelinrichting, het veilig verpakken en vervoeren van goederen, en het indien nodig afvoeren van ongewenste materialen. We hanteren een georganiseerde aanpak om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en uw deadline wordt gehaald.

Wij streven naar een milieuvriendelijke aanpak en zorgen ervoor dat alle materialen op de juiste wijze worden gerecycled en afgevoerd volgens de geldende voorschriften. Bij Wegisweg staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Ons toegewijde team zorgt voor een naadloze ervaring en streeft naar minimale verstoring van uw bedrijfsactiviteiten. Wij zijn trots op onze professionaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie, en streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen.

Neem vandaag nog contact met ons op via de contactpagina om uw specifieke behoeften voor het leeghalen van uw winkelpand te bespreken. Ons vriendelijke team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u een op maat gemaakte offerte te bezorgen.

Wegisweg is  er om u te ondersteunen bij elke stap van het proces en zorgt voor een probleemloze overgang. Wij halen uw winkelpand moeiteloos en zorgvuldig leeg. Ontdek vandaag nog hoe wij u kunnen ontzorgen.

Prijs voor het leeghalen van een commercieel pand

Het is best dat u in de offerte aanvraag zoveel mogelijk info deelt over het commerciële pand dat dient leeggemaakt te worden. Het is altijd handig om tevens foto’s te nemen en deze door te sturen zodat we een beter zicht hebben van de situatie.

 

Volgende zaken spelen de voornaamste rol in de prijs bepaling:

 • Grootte van de eigendom (oppervlakte, aantal verdiepen, goed bereikbaar of niet)
 • Omvang van de inboedel (hoeveelheid spullen)
 • De inhoud van de inboedel (soort van spullen)
 • Is er een verhuiswagen nodig
 • Is er een verhuislift nodig
 • Is er een afvalcontainer(s) nodig
 • Moet er een aanvraag gebeuren voor parkeerborden
 • Afvalverwerking
 • Extra werk (schoonmaak, onderhoud, reparaties, etc…)

 

Volgende zaken zijn bij ons gratis:

 • Plaatsbezoek
 • Offerte

Eindschoonmaak na leeghaling

Als je dat wilt, kunnen we ook grondig schoonmaken nadat we het commerciële pand hebben leeggemaakt. Schoonmaakopties kunnen afzonderlijk worden besproken en geoffreerd.

Bel voor meer informatie over onze opruimdiensten +32 9 238 25 80 of stuur een e-mail naar info@wegisweg.be

Weg is weg Offerte aanvragen