Eén aanspreekpunt van A tot Z
  • Voor al onze diensten en services heeft u slechts één aanspreekpunt. Uw contactpersoon regelt alles.
  • Door een professionele organisatie, communicatie, inventief zoeken naar oplossingen en hard werken, willen wij u zo goed mogelijk ondersteunen en helpen bij het uitvoeren van allerhande opdrachten.
Duurzaamheid & circulaire economie

Ecologisch engagement

Afvalbeleid

De afvalstromen worden permanent gemonitord en, in de mate van het mogelijke, gescheiden afgevoerd.
  • Papier en karton
  • Schroot, metaal
  • Hout
  • Glas
  • Chemische en gevaarlijke producten
  • Electro

Sortering

De sortering begint bij ons reeds tijdens de ontruiming zelf en wordt op het bedrijf verder gezet. Alle afvalfracties worden reeds grof gesorteerd en in de juiste afvalbak/zak gedeponeerd. Vervolgens wordt alles geladen in onze vrachtwagen. Deze worden meegenomen naar onze loods of, afhankelijk van de afvalfractie, rechtstreeks naar een erkende afvalverwerker gereden.

Scheiding

Een juiste scheiding van afval gebeurt niet zomaar. Er komen extra werkuren aan te pas alsook een grote recyclage- en opslagruimte. Deze aanpak vinden wij de meest duurzame. Omdat we geloven dat de grondstoffen niet oneindig zijn, willen we dan ook sterk inzetten op recyclage en hergebruik. Op deze manier kunnen onze kinderen en kleinkinderen ook genieten van een leefbare planeet.
Op- en ontruiming van inboedel in 3 stappen geregeld

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijk bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

Wilt u uw appartement laten leeghalen? Dan staat Wegisweg uit Gent voor u klaar! Wij zijn dé professionele schoonmaakfirma bij u in de buurt die u bijstaat als u bijvoorbeeld een woning of appartement wilt laten leegruimen. Of u uw pand nu moet leeghalen bij een vertrekkende huurder, bij een verhuizing of misschien na een overlijden; wij ontzorgen u met onze uitstekende service. Wij gaan flexibel te werk en na uw akkoord beginnen wij met het leeghalen van uw appartement.

Onze werkwijze: In 3 stappen alles geregeld

Aanvraag

Wij maken een afspraak en plannen een kijkbezoek in

Goedkeuring

We maken een schatting en stellen een offerte op

Uitvoering en oplevering

Na schriftelijke bevestiging van de offerte gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de afgesproken werken. Na de uitvoering worden de werken opgeleverd.

U laat een appartement leeghalen met een gerust hart aan ons over

Onze diensten zijn beschikbaar voor particulieren, maar ook bedrijven helpen wij graag verder. Wilt u bijvoorbeeld als curator, deurwaarder of notaris een appartement of woning laten leegruimen? Ook dan staan we bij Wegisweg in Gent voor u klaar. Wij bieden onze service zowel in Oost-Vlaanderen als in West-Vlaanderen aan en zijn zo in staat om veel mensen verder te helpen. Na het leeghalen van uw appartement kunnen wij eveneens instaan voor een grondige schoonmaak. Laat ons gerust weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Heb je vragen?

Bel ons: +32 9 238 25 80

Schakel ons in voor het leegruimen van uw appartement

Is er bij u ook een situatie ontstaan waardoor u uw appartement wilt laten leegruimen? Neem dan contact met ons op en plan een kijkbezoek in. Tijdens het kijkbezoek inventariseren we wat er allemaal moet gebeuren en op basis daarvan maken we een vrijblijvende offerte op. Wilt u eerder een kantoor of ander (leeg) pand laten poetsen of een festivalweide laten opruimen? Bel dan naar +32 9 238 25 80 of stuur een e-mail naar info@wegisweg.be. Ook dan staan onze vakbekwame medewerkers voor u klaar!

Weg is weg Offerte aanvragen